Årsmöte 2018

Jane Jkps:s årsmöte äger rum digitalt under en veckas tid mellan den 2/4 kl. 18.00 och den 8/4 kl 24.00. Här kan du hitta handlingar inför Janes årsmöte 2018.  Continue reading


BildKinnarps

Kinnarps – ny sponsor

Vi välkomnar Kinnarps som fr. o. m. den 1/11 2017 är ny sponsor! Vi är glada och stolta att de väljer att sponsra en ideell förening med syfte att synliggöra, uppmuntra, inspirera och utgöra ett bollplank för kvinnor inom kreativa näringar.

På Kinnarps i Jönköping hittar man all inredning till arbetsplatser och förutom alla typer av möbler som behövs kan de hjälpa till med belysning, mattor, gardiner, skärmväggar, ljudabsorbenter mm. Produkter från över 50 ledande inredningsleverantörer finns samlade hos Kinnarps – välkommen att inspireras i deras showroom mitt över Kinnarps Arena.

 Resultat av årsmötet

Årets årsmöte i Jane Jkpg genomfördes digitalt den 12-19/4. Antalet personer som genomförde årsmötet var 36 st och valberedningens förslag röstades igenom på alla punkter. Det känns roligt att nu kunna meddela att vi hälsar Karin Marks och Anna Lindahl varmt välkomna till styrelsen och vi ser fram emot ett bra år tillsammans med dem och alla härliga medlemmar!


Årsmöte 2017

Jane Jkps:s årsmöte äger rum digitalt under en veckas tidmellan den 12/4 kl. 18.00 och den 19/4 kl 24.00. Här kan du hitta handlingar inför Janes årsmöte 2017.  Continue reading


Är du en Jane? Vi behöver dig!

Vi som sitter i styrelsen i Jane har den fantastiska möjligheten att få driva Jane Jkpg framåt och vara med och påverka Janes erbjudande. Vi är ett tight gäng som skrattar, gråter och peppar tillsammans. Vi svär över orättvisor och vi jublar när vi kommer på hur vi ska komma tillrätta med dem. Vi gör allt för våra medlemmar och vi lever efter Janes värderingar som är grundpelaren i vårt nätverk. När det är dags för årsmöte i april söker vi två nya familjemedlemmar till vår styrelse och vi tror att vi hittar dem bland våra medlemmar.

Continue reading


Nu kan du köpa Janes anteckningsböcker!

I Jane samlas flera hundra fantastiska kreatörer över hela landet som stöttar, peppar och hyllar varandra. Tillsammans försöker vi stilla vår outsinliga inspirations- och kunskapstörst och vi gillar att skapa saker tillsammans. I år har åtta av våra medlemmar designat tio anteckningsböcker som du nu kan köpa – en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om.! Continue reading


”Men jag kan inte vara med i Jane, jag jobbar ju inte med design!”

Det här är ett inlägg riktat till dig som inte tror att Jane är något för dig. Eller att kreativitet sitter i en yrkestitel. 

Ibland när vi tipsar människor om att gå med i Jane får vi svaret ”Men jag kan inte vara med i Jane, jag jobbar ju inte med design!” Givetvis är det många av våra medlemmar som har som jobb att vara kreativa med färg och form. Men vet du? I Jane är vi också: jurister, marknadsstrateger, kommunikatörer, säljare, affärsutvecklare, webbanalytiker och industridesigners. Egenföretagare och anställda inom det offentliga. Chefer och studenter. Det fina med Jane är att det räcker med att du känner dig kreativ för att du ska känna dig hemma hos oss. Du kanske i hemlighet skriver på en bok, syr dina egna kläder eller drömmer om att utbilda dig till AD. Vi i Jane uppmuntrar, inspirerar och agerar bollplank åt varandra. Kanske är det när du kommer på en av våra frukostar som du blir peppad nog att våga göra din kreativa hobby till ett jobb. Det har hänt förut. Continue reading


Jane & Hyper Island

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera ett stående erbjudande från ett av våra absoluta favoritföretag inom kreativa utbildningar, Hyper Island.

15 % medlemsrabatt på utbildningar hos Hyper Island.
Ett grundsyfte med Jane Jkpgs existens är att bidra till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för att du som medlem ska ha utrymme att växa, trivas och gå framåt i din karriär. Vi har startat ett samarbete med Hyper Island som innebär att vi kan erbjuda dig som medlem 15 % rabatt på Hyper Islands öppna klasser för Digital Acceleration, Business Transformation, Labs samt Hyper Island Way Course.

Vi har valt att samarbeta med just Hyper Island eftersom de har 20 års erfarenhet av kunskapsspridning och kompetensutveckling inom den digitala evolutionen. Deras metodik fokuserar lika mycket på ”varför” som ”hur” och ”vad”, och deras sätt att uppmärksamma såväl kollektiv intelligens som individuell prestation gör att Hyper Islands deltagare växer både professionellt och som personer. De erbjuder en dynamisk utbildningsform som ger alla deltagare nya insikter och kunskaper om teknikens förändringar och möjligheter. Läs mer om Hyper Island på www.hyperisland.com.

Du får tillgång till din rabatt genom att använda dig av följande rabattkod vid registrering på hyperisland.com. Rabattkoden gäller endast för dig som medlem och du får den av oss genom att kontakta oss på info@janejkpg.se.

Tips: Har du inte tidigare varit i kontakt med Hyper Island men är nyfiken på att söka så finns det flera Jane-medlemmar som har erfarenhet av deras utbildningar. Kolla LinkedIn eller efterlys andras erfarenheter via våra övriga sociala flöden!


Årets unga ledande kvinna

Vi har gått och burit på något underbart härligt inom oss! Och nu är det äntligen officiellt. Jane Jkpg är stolta huvudpartners till ”Årets unga ledande kvinna” som syftar till att lyfta fram fler kvinnliga ledarförebilder. Grymma Jane-tjejen Carin Sollenberg ligger bakom logotyp och grafisk profil, och superduktiga Jenny Gustafsson formgav annons. Heja er! Vi är så glada att ni är en del av Jane Jkpg. Och heja Helena Nordström och alla andra fantastiska människor som ligger bakom det här. Vi hjärtar er.