Kommande Event

Frukost Jane Jkpg LR

Janefrukost på Rudenstams 2/6

Varmt välkomna på frukost med Jane Jkpg! Med våra Janefrukostar inleder vi dagen på bästa sätt med härligt häng, mingel och möjlighet att lära känna nya bekantskaper. Numera vill vi att alla som kommer på våra träffar är medlemmar i Jane Jkpg. Har du inte tidigare varit med i Jane och vill testa om det är något för dig är du välkommen att vara med som gäst vid ett (1) tillfälle.

Tid & plats:
Fredagen den 2 juni kl. 07.00-08.30. Vi återkommer med plats!

Kostnad:
120 kr, inklusive frukost. Betalas i förväg här via hemsidan.
Maila eventuella allergier till info@janejkpg.se.

Anmälan:
Senast tisdag 30 maj kl. 12.00. Du anmäler dig genom att lägga eventet i varukorgen, gå till kassan och betala. OBS! Avanmälan sker till info@janejkpg.se senast tisdag 30 maj kl 12.00.

Hoppas vi ses!


cecilia-blankens-jane

Jane Jkpg + Cecilia Blankens – FULLBOKAT!

Tisdagen den 20 juni har vi den stora glädjen att få välkomna en av våra Janeförebilder till Jönköping – Cecilia Blankens!

Cecilia Blankens är inte bara bloggveteran. Utöver skrivandet gör hon podden Blankens Swanberg tillsammans med Johanna Swanberg, hon har skrivit vegokokbok (på nio dagar!) och driver skovarumärket Blankens. Hennes hem är ofta omskrivet i designmagasin, hon har varit programledare på Mix Megapol och skrivit boken “Mitt positiva liv” med artisten Andreas Lundstedt. Utöver all of the above är hon en superförebild för kvinnliga kreatörer och företagare. Cecilia är uppvuxen på västgötaslätten och bor idag i Los Angeles där hon hemifrån driver sitt företag och sina projekt.

Den 20 juni har vi förmånen att få hänga med Cecilia och göra en liveintervju där vi bland annat hoppas få svar på hur man går från att vara jordbruksreporter på Mariestads-Tidningen till att bli Sofi Fahrmans moderival.