Jane Leadership 2014

Stöd från Tillväxtverket.
Vi är glada och stolta över att Tillväxtverket har beviljat Jane Jkpg stöd för att genomföra projektet Jane Leadership 2014. Syfte med projektet är att lyfta fram och få fler kvinnor inom kreativa näringar och entreprenörskap på högre positioner. Projektet bedrivs inom ramarna för verkets program Golden Rules of Leadership på uppdrag av regeringen. Projektet finansieras helt av stöd från Tillväxtverket, projektets deltagaravgifter samt support från Level Nine. Vi vill förtydliga att inga pengar (medlemsavgifter eller sponsorintäkter) från Jane Jkpgs ordinarie verksamhet kommer att användas i projektet. Rent ekonomiskt sköts alltså Jane Jkpg och Jane Leadership 2014 som separata företeelser.

Projektets deltagare:

Anna Furberg
Anne-Lie Lokko
Annefrid Sjöman
Camilla Sundåker
Caroline Bergsten
Cecilia Horner
Frida Axell
Frida Hansson
Helena Williamsson
Jenny Kvarnlöf
Johanna Elmqvist
Karin Marks
Katrin Bååth
Linda Karlsson
Linda Pålsson
Maja Sjöberg
Malin Ortmann
Mia Olofsson
Mia Ålund
Mia Linnman
Pernilla Jungåker
Sara Landstedt
Sara Rudenstam
Sofie Lind
Susanne Flodin
Tina Gardestrand

Här kan du läsa mer om alla deltagare.

 

PROJEKTETS INNEHÅLL

• Uppstartsmöte

• Föreläsning med Anna Qvennerstedt. Anna är en av Sveriges mest intressanta kreatörer och ledande copywriters. Anna jobbar på Forsman & Bodenfors

• Studieresa till Amsterdam

• Utbildning på Hyper Island i ledarskap/kreativitet/entreprenörskap

• Matchmaking/mentorskap mellan deltagare och ledare.

• Studiebesök

• Nätverksmöte/Workshop

• Avslut- och uppföljningsmöte

I projektet har vi tagit hjälp av rekryteringsföretaget EnPartner, de hjälper framförallt till med urvalet av deltagare samt matchmakingen/mentorskapet.

Enpartner_Logo_RGB-copy

 

 

 

OM GOLDEN RULES OF LEADERSHIP

Golden Rules of Leadership är ett regeringsuppdrag som sätter fokus på kvinnors ledarskap och entreprenörskap. Syftet är att synliggöra och öka kunskapen hos individer, näringsliv och samhälle så att fler ser vikten av kvinnors ledarskap och entreprenörskap.

Projektet ska bidra till att fler kvinnor får ledande positioner inom olika sektorer och branscher. Det öppnar dörrarna för fler kvinnor att ta plats i beslutsrummen och ger oss ett bättre näringsliv och samhälle. En mångfald som tar vara på allas kompetenser och erfarenheter hos både kvinnor och män i ledande positioner gör vårt näringsliv och samhälle bättre och leder på sikt till en mer hållbar tillväxt.

www.goldenrules.se

 

stöd_tillväxtverket-logga