MEDLEMSKAP 2020

Som medlem i Jane Jkpg har du tillgång till ett unikt nätverk och stort bollplank, där du träffar och delar kunskaper och erfarenheter med andra kreatörer. Medlemskapet ger dig tillgång till inspirerande föreläsningar och träffar som syftar till att du utvecklas som kreatör. Samtidigt som du, genom dina kunskaper och erfarenheter, även hjälper andra att utvecklas.

Välkommen att bli en del av ett gäng härliga, inspirerande kreatörer!

Rabatterat medlemskap 2020

Nu sänker vi priset – du blir medlem året ut för 300 kronor

FÖR VEM?

För att bli medlem krävs att du identifierar dig som kvinna och är verksam inom eller siktar mot en karriär inom en kreativ näring, exempelvis media och kommunikation, design och formgivning, inredning, film och foto, styling, konst, litteratur, mode, arkitektur, dataspel eller musik.

PROVA-PÅ

Är du nyfiken på Jane och vill testa om Jane är något för dig? Nyfikenhet är ett karaktärsdrag som ska premieras, därför går det utmärkt att komma som gäst vid en (1) Janefrukost. Därefter kan du bestämma dig för om du vill bli medlem eller inte. Som gäst betalar du ordinarie pris på Janes evenemang.

Våra kvällsevent är alltid öppna för gäster om inget annat anges. Evenemang som är subventionerade av medlemsintäkter alternativt kostnadsfria för medlemmar kan komma att ha annan prissättning för gäster.

Gör så här för att gå som gäst på en frukost:

Gå till det event du vill delta på och lägg det i varukorgen. När du kommer till kassan och fyller i din adress, klicka på "Lägg till mer information" och skriv i kommentarsfältet att du deltar som gäst. 

För mer information om medlemskapet, hör av dig till info@janejkpg.se

VARFÖR?

Årsmedlemskapet ger dig bland annat:

  • Tre till fyra inspirationskvällar per år med inspirerande gästföreläsare som representerar olika kreativa uttryck och inriktningar. Föreläsarna bjuds in från hela landet och inspirationskvällarna arrangeras på olika platser i regionen. Föreningen täcker kostnaderna för föreläsarna genom medlemsintäkter och sponsoravgifter. Självkostnadspris för mat och dryck kan förekomma och betalas i förväg här på hemsidan.

  • Åtta till tio frukostträffar med mingel och ibland kortare föreläsningar/intervjuer med våra medlemmar. Under frukostarna sitter vi i mindre grupper där gruppens sammansättning avgörs av lotten – det kallar vi för trevlighetens skull för ”tvångsmingel”. Syftet är att vi ska få ut maximalt av vårt nätverkande och bygga nya, spännande kontaktvägar. Frukostarna hålls på olika platser och erbjuds till självkostnadspris. Frukostträffarna betalas i förväg här på hemsidan.

  • Tillgång till vår slutna Facebookgrupp. Som medlem i Jane Jkpg har du tillgång till en sluten Facebookgrupp där alla medlemmar kan dela med sig av t.ex. tips om lediga jobb och händelser eller söka samarbeten med andra medlemmar. När du betalat medlemsavgiften är det bara att begära tillträde till gruppen, du hittar den här. Medlemsgruppen är också ett bra ställe att kolla på för att få restplats till våra fullbokade event när vi får in återbud.

  • Förtur vid event. Många av våra event är populära och blir fullbokade innan sista anmälningsdag. Som medlem får du inbjudningar och information först av alla, samt förtur när vi får in återbud (genom vår medlemsgrupp på Facebook).

Vår strävan är också att erbjuda ytterligare medlemsförmåner, exempelvis specialpriser på branschaktuella böcker.

Utöver detta finns en ibland översvallande, ohejdbar vilja och kraft att skapa ytterligare forum för inspiration – exempelvis i form av gemensamma studieresor. Så lämna gärna sinnet öppet för kreativa infall!

HUR?

Medlemskapet kostar 550 SEK per kalenderår, inklusive moms – en förmånlig summa för mängder av kunskap, kontakter och inspiration! När du betalt ditt medlemskap får du kvitto och inloggningsuppgifter via mejl. När du sedan är inloggad med dina medlemsuppgifter har du möjlighet att köpa event till medlemspris.

Du kan bli medlem när du vill under året. Medlemsåret löper från första januari till sista december. Efter den 1 augusti erbjuder vi ett rabatterat medlemskap för resten av året. Vi påminner dig när det är dags att förnya medlemskapet.

FINSTILT

Jane Jkpg för ett digitalt medlemsregister över alla medlemmar. Registret kommer inte att säljas eller användas av andra än Jane jkpg. Observera att föreningen i största möjliga utsträckning kommunicerar med medlemmarna via digitala kanaler, såsom mejl. Önskas information, kallelser, inbjudningar etc. via postala utskick behöver detta anmälas till styrelsen. Medlem som önskar utträda ur föreningen ska skriftligen anmäla detta till styrelsen och anses därmed omedelbart ha lämnat föreningen.

Personuppgifter

Dessa personuppgifter tar vi hand om i syfte att ge dig ett så värdefullt medlemskap som möjligt:

  • kontaktuppgifter du delgett oss
  • matpreferenser du delgett oss
  • historik om vilka event du köpt
  • historik om vilka nyhetsbrev du öppnat och vilka länkar du klickat på
  • bilder från event där du deltagit

När du köper medlemskap i Jane Jkpg godkänner du att vi behandlar de personuppgifter du lämnar. Vill du begära ut eller radera dina personuppgifter hos oss, kontakta info@janejkpg.se. PS. Uppgifterna skickas i första hand digitalt.