”MEN JAG KAN INTE VARA MED I JANE, JAG JOBBAR JU INTE MED DESIGN!”

”MEN JAG KAN INTE VARA MED I JANE, JAG JOBBAR JU INTE MED DESIGN!”

Det här är ett inlägg riktat till dig som inte tror att Jane är något för dig. Eller att kreativitet sitter i en yrkestitel. 

Ibland när vi tipsar människor om att gå med i Jane får vi svaret ”Men jag kan inte vara med i Jane, jag jobbar ju inte med design!” Givetvis är det många av våra medlemmar som har som jobb att vara kreativa med färg och form. Men vet du? I Jane är vi också: jurister, marknadsstrateger, kommunikatörer, säljare, affärsutvecklare, webbanalytiker och industridesigners. Egenföretagare och anställda inom det offentliga. Chefer och studenter. Det fina med Jane är att det räcker med att du känner dig kreativ för att du ska känna dig hemma hos oss. Du kanske i hemlighet skriver på en bok, syr dina egna kläder eller drömmer om att utbilda dig till AD. Vi i Jane uppmuntrar, inspirerar och agerar bollplank åt varandra. Kanske är det när du kommer på en av våra frukostar som du blir peppad nog att våga göra din kreativa hobby till ett jobb. Det har hänt förut.

Har du läst ända hit är du kanske redan en av oss, funderar på att bli det eller tänker på någon annan som stämmer in på ovanstående. Jane-året 2016 lider mot sitt slut – signa dig på våra nyhetsbrev, kom som gäst på en frukost och se till att bli medlem 2017 för att inte missa fantastiskt umgänge, spännande föreläsningar och roliga workshops. Hoppas vi ses!

Sol och kärlek från Jane

2018-03-17 10:43
Tillagd i varukorgen