DETTA ÄR JANE JKPG

Se Jane Jkpg som din godisbutik för kreativitet och inspiration! Här plockar du påsen full av det du gillar mest och behöver just för stunden. Spara karameller att suga på länge och bli del av ett fantastiskt nätverk av smarta, kunniga och kreativa tjejer.    

Vi är en ideell förening som jobbar för att lyfta fram, boosta, inspirera och vara ett bollplank för kvinnor inom kreativa näringar. Jane startades 2013 ur en önskan om att uppnå ett större utbyte bland kreatörskvinnor i vår region, hitta förebilder och samarbeten, stärka våra roller på arbetsmarknaden, utveckla och inspirera.

Vi får hela tiden nya, fantastiska medlemmar och just nu är vi drygt 100 medlemmar! Vill du veta mer, hör av dig till info@janejkpg.se

 

ÄR DU EN JANE?

Har du ett kreativt yrke eller en kreativ förmåga som du vill satsa mer på? Eller känner du dig helt enkelt bara kreativ i hjärtat? Definierar du dig som kvinna? Då är du varmt välkommen till Jane Jkpg.

Många av våra medlemmar är verksamma som till exempel designer, hantverkare, formgivare och fotografer. Men bland medlemmarna finns också marknadsstrateger och kommunikatörer; säljare och affärsutvecklare; webbanalytiker, projektledare och mycket mer. En del är egenföretagare, andra är anställda, privat eller offentligt, eller studenter. 

I Jane Jkpg uppmuntrar vi, inspirerar och agerar bollplank. Kanske blir en av våra frukostar kicken i baken som du behöver för att göra din kreativa hobby till ett jobb! Det har hänt förut.

Bild 1

  

DÄRFÖR HETER VI JANE

Föreningen Jane grundades av Johanna Elmqvist. Därför tyckte resten av styrelsen att ett namnval som hyllar henne var det minsta man kunde ge henne (för att hon är så lysande och fantastisk). Därför blev det Jane, den brittiska motsvarigheten till Johanna. Dessutom är namnet Jane Doe en generell benämning på en kvinnoperson i engelsktalande länder. Det kan egentligen vara vem som helst, särskilt du!

Tillagd i varukorgen